• albaba
  • facebook-alt-4
  • twitter-alt-2
  • youtube-alt-1
  • linging

Tentang Kami

HTB1jDk2aMKG3KVjSZFLq6yMvXXai

Tempatna di Zona Industri Nanzhiqiu, Kota Xinji, Propinsi Hebei. Deukeut ka Shijiazhuang, ibukota Propinsi Hebei. lokasi alus teuing jeung angkutan merenah. Pabrik parusahaan nyertakeun wewengkon ngeunaan 64.000 méter pasagi. Langkung ti 200 jinis produk. Produk diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Kanada, Swédia, Jérman, sareng sajabana Éta parantos janten produsén alat masak beusi tuang skala ageung kalayan hak ékspor mandiri di daérah kalér. Karajinan, teu rupa teu tulus. Chuihua taat kana filosofi bisnis "ngamajukeun industri nasional tradisional jeung promosi budaya tradisional Cina".

Palayanan kalayan kualitas pikeun ngalayanan unggal rumah tangga. Chuihua bernuansa dina unggal léngkah produksi. Unggal detil dikawasa sacara ketat. Pilihan laboratorium bahan baku kalayan sajumlah indikator, nguji mumpuni pikeun ngahasilkeun. Peleburan tungku listrik ngaleungitkeun kalemahan tungku ledakan. Produk oksidasi deeply enriched unsur najis dina logam. Precipitating slag, Mulangkeun panggih. Méakkeun artos anu ageung pikeun ngenalkeun jalur produksi DISA internasional. Prosés grinding réngsé dina workshop katutup. Palaksanaan ketat standar lingkungan nasional. Pilihan ketat bahan palapis pikeun prosés nyemprot. Sampurna pas kana bahan dasar.

Témbongkeun pabrik

DSC00191
DSC00189
DSC00187
DSC00186
DSC00188
DSC00192
DSC00181
DSC00177

Pra-perlakuan permukaan sareng pamrosésan saatos palapis parantos réngsé. Ningkatkeun kualitas produk sareng manjangkeun umur produk. Lima prosés mastikeun ngadalikeun kualitas. Puluhan insinyur senior damel caket sareng langkung ti 100 padamel. Tilu garis lukisan gawé bareng jeung garis produksi profésional. Ngolah kolaborasi tina rupa-rupa alat profésional. Produk ngagaduhan ngaliwatan ISO9001 sareng sertifikasi sistem anu sanés. Perusahaan kami narékahan pikeun dumasar kana kualitas produk anu saé. Dina mulang pikeun desain produk inovatif. Narékahan pikeun nyadiakeun layanan kualitas ka konsumén.

DSC00197
HTB1VhE2aMaH3KVjSZFpq6zhKpXaQ

Karajinan étnis, casting Chuihua, produksi Chuihua, kudu ngahasilkeun rupa. Lalaki tanpa iman moal suksés. Perusahaan tanpa kredibilitas moal maju. jalma Chuihua adhering kana sikep kerja keras. Gaya gawé anu ketat. Terus maju pikeun sapuluh taun. Produk kualitas sareng kapercayaan pelanggan mangrupikeun jaminan kami. Sinkronisasi perusahaan sareng pasar, Manajemén saluyu sareng dunya. Nyaeta arah usaha urang. Nyiptakeun merek internasional, nyorot manufaktur Cina mangrupikeun harepan anu saé.

Jalma-jalma Chuihua narékahan sareng narékahan pikeun masa depan. Kami yakin urang Chuihua bakal nangtung di panggung dunya pikeun nunjukkeun kembang bangsa urang.