• albaba
  • facebook-alt-4
  • twitter-alt-2
  • youtube-alt-1
  • linging

Hebei Chuihua Casting Co., Ltd. nyaéta produsén profésional anu ngurus alat masak beusi tuang di Cina. Produk unggulan urang, kayaning tuang beusi frying pans, frying pot, tea pot jeung pot masak, kadaptar salaku "Chuihua" Brand, kalawan 8 runtuyan kaasup leuwih ti 100 item. Urang ogé bisa ngahasilkeun produk nurutkeun sampel dibikeun atawa sarat. Produk urang geus diékspor ka 18 nagara jeung wewengkon di Amérika Kalér, Éropa Kulon jeung Australia, sarta aranjeunna geus kacida muji ku konsumén. Kusabab téknologi pangolahan sareng peralatan canggih, sistem kontrol kualitas anu diawaskeun raket sareng alat uji anu mandiri, kami parantos kéngingkeun kagum, kusabab kiridit sareng jasa anu saé.

diajar deui
IMG_3558
  • logo (1)
  • logo (2)
  • logo (3)
  • logo (4)
  • OLYMPIA.cdr
  • logo (6)
  • logo (7)
  • logo (8)
  • logo (9)
  • logo (10)