• albaba
 • facebook-alt-4
 • twitter-alt-2
 • youtube-alt-1
 • linging

Prodhimi i përpunuar

Mirë se vini në kompaninë tonë

Hebei Chuihua Casting Co, Ltd. është një prodhues profesionist që merret me enët e gatimit prej gize në Kinë. Produktet tona kryesore, të tilla si tiganët prej gize, tenxhere për skuqje, tenxhere çaji dhe tenxhere gatimi, janë të regjistruara si Marka "Chuihua", me 8 seri që përfshijnë më shumë se 100 artikuj. Ne gjithashtu mund të prodhojmë produkte sipas mostrave ose kërkesave të dhëna. Produktet tona janë eksportuar në 18 vende dhe rajone në Amerikën e Veriut, Evropën Perëndimore dhe Australi, dhe ato janë vlerësuar shumë nga klientët. Falë teknologjisë dhe pajisjeve të avancuara të përpunimit, sistemit të kontrollit të cilësisë së monitoruar nga afër dhe mjeteve të vetë-qëndrueshme të testimit, ne kemi fituar admirim të gjerë, për shkak të kreditimit dhe shërbimeve të mira.

Mëso më shumë
IMG_3558
 • logo (1)
 • logo (2)
 • logo (3)
 • logo (4)
 • OLYMPIA.cdr
 • logo (6)
 • logo (7)
 • logo (8)
 • logo (9)
 • logo (10)