• albaba
 • facebook-alt-4
 • twitter-alt-2
 • youtube-alt-1
 • linging

Елаборирана продукција

Добредојдовте во нашата компанија

Hebei Chuihua Casting Co., Ltd. е професионален производител кој се занимава со садови за готвење од леано железо во Кина. Нашите водечки производи, како што се тави за пржење од леано железо, тави за пржење, тенџериња за чај и садови за готвење, се регистрирани како бренд „Chuihua“, со 8 серии кои вклучуваат повеќе од 100 артикли. Ние исто така можеме да произведуваме производи според дадени примероци или барања. Нашите производи се извезени во 18 земји и региони во Северна Америка, Западна Европа и Австралија, и тие беа високо пофалени од клиентите. Благодарение на напредната технологија и опрема за обработка, внимателно следениот систем за контрола на квалитетот и самоодржливите средства за тестирање, добивме широко распространето восхит, поради добрите кредити и услуги.

научи повеќе
IMG_3558
 • logo (1)
 • logo (2)
 • logo (3)
 • logo (4)
 • OLYMPIA.cdr
 • logo (6)
 • logo (7)
 • logo (8)
 • logo (9)
 • logo (10)