• albaba
  • facebook-alt-4
  • twitter-alt-2
  • youtube-alt-1
  • linging

Panci enamel wesi wesi cor sing ramah lingkungan

Katrangan singkat:

Item No: A24N, Material Cast Iron, Logo Bisa disesuaikan; Werna bisa disesuaikan; Paket Per Piece karo kothak utama lan banjur sawetara bêsik menyang karton master; Wektu Pangiriman Dikirim ing 30 dina sawise pembayaran; Appliance Gas, Electric, Kasedhiya, Induksi, Oven ...


Detail Produk

Deskripsi Produk

Item no XG A24N
Ukuran DIA 24cm
Bahan Cast Iron
Rampung Warna Enamel
warna Biru Utawa request customer
 Logo Chuihua Utawa request customer
wangun Babak

Pambuka produk

10

Lapisan lapisan untu kang atos ireng Matt: Lapisan lapisan untu kang peteng ing jero, cocog kanggo macem-macem cara masak. Nyerep lemak ing panganan, ora gampang nempel ing pot, gampang di resiki

Desain tetesan banyu sing sirkulasi dhewe. Pancuran titik sing disebar kanthi apik,

Extract pangan lan tutup, banjur roto-roto nyelehake bali menyang pangan kanggo mbentuk "siklus éca".Masak masak sedhep.

 

39

Materi kesehatan

Lapisan lapisan enamel aman lan sehat, tahan karat lan tahan karat, lan pembiakan bakteri ditolak, lan reaksi kimia ora diidini kedadeyan ing bahan pangan. Cocog kanggo masak lan nyimpen panganan lan gampang diresiki

 

Ati-ati karo pot panas

Panci enamel wesi minangka pot wesi terpadu. Nalika masak, gunakake sarung tangan anti scalding supaya tangan ora panas. Tansah pot saka tekan bocah kanggo nyegah scalding

photobank (89)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: