• albaba
  • facebook-alt-4
  • twitter-alt-2
  • youtube-alt-1
  • linging

Hebei Chuihua Casting Co., Ltd. minangka produsen profesional sing ngurusi peralatan masak wesi ing China. Produk unggulan kita, kayata wajan wesi, wajan, pot teh lan panci masak, kadhaptar minangka "Chuihua" Brand, kanthi 8 seri kalebu luwih saka 100 item. Kita uga bisa ngasilake produk miturut conto utawa syarat sing diwenehake. Produk kita wis diekspor menyang 18 negara lan wilayah ing Amerika Utara, Eropa Kulon lan Australia, lan wis dipuji dening para pelanggan. Amarga teknologi lan peralatan pangolahan sing canggih, sistem kontrol kualitas sing diawasi kanthi rapet lan sarana tes mandiri, kita wis entuk kagum sing akeh, amarga kredit lan layanan sing apik.

sinau liyane
IMG_3558
  • logo (1)
  • logo (2)
  • logo (3)
  • logo (4)
  • OLYMPIA.cdr
  • logo (6)
  • logo (7)
  • logo (8)
  • logo (9)
  • logo (10)